Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

AMD Says Bulldozer Is 50% Faster than Core i7 CPUs



Σύμφωνα με την DonanimHaber ιστοσελίδα, παρατίθεται για σύγκριση ένα 8-πυρήνα επεξεργαστή που βασίζεται στην «Μπουλντόζα» απόδοση της CPU αρχιτεκτονική-υψηλή με ένα 4-πυρήνα, 8-νημάτων, Intel Core i7 950 και με ένα έξι-core Phenom II X6 CPU 1100T, σε τρεις διαφορετικές χρήσης (μέσα ενημέρωσης, καθιστώντας και παιχνίδια).
Σε εξέλιξη από το 2005, Bulldozer βρίσκεται δίπλα αρχιτεκτονική του επεξεργαστή της AMD, υψηλής απόδοσης, και έχει βελτιστοποιηθεί ώστε να παρέχουν καλύτερα μεταξύ των βασικών επικοινωνιών και σε υψηλότερο εντολές ανά κύκλο ρολογιού .

Ως αποτέλεσμα, η AMD χρησιμοποιείται μια σπονδυλωτή προσέγγιση, κάθε dual-core ενότητα που αποτελείται από 2MB L2 cache του, 16kB 4-way L1 cache δεδομένων ανά πυρήνα και ένα 2-way 64kB L1 cache διδασκαλίας ανά ενότητα, δύο ειδικές πυρήνες ακέραιο και δύο συμμετρική 128-bit αγωγών FMAC που μπορούν να ενοποιηθούν σε μία μεγάλη 256-bit μεγάλη μονάδα.

Επιπλέον, το Bulldozer CPU μπορεί να ρυθμιστεί με έως και 8MB L3 cache του κατανέμεται μεταξύ των διαθέσιμων πυρήνες.

Οι μάρκες που θα χρησιμοποιήσει 9-series της AMD chipsets της μητρικής πλακέτας καθώς και το νέο AM3 socket + μέχρι στιγμής η MSI έχει ήδη υποβάλει ένα τέτοιο πλοίο για τον κόσμο.