Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Offline πρόσβαση στο Google Maps


Η δημοφιλής υπηρεσία mapping, το GoogleMaps, είναι έτοιμη για μια σημαντική αναβάθμιση: πρόσβαση σε offline χάρτες από το κινητό.


Επί του παρόντος, το Google Maps προσφέρει μια cached έκδοση των χαρτών του –μέσω ενός update του Android, και για επιλεγμένα μέρη αποκλειστικά- αλλά όλα δείχνουν πως η υπηρεσία είναι έτοιμη να επιτρέψει στους χρήστες να αναζητούν νέους προορισμούς… επί κινητού, δίχως την ανάγκη για data connection.
Μπορεί η TomTom και Garmin να προσφέρουν ήδη παρόμοια υπήρεσία, αλλά αυτό γίνεται επ' αμοιβή. Εφόσον η Google προχωρήσει στην κίνηση αυτή, ουσιαστικά θα προσφέρει το ίδιο επίπεδο λειτουργικότητας που θα βρείτε στο Nokia Maps, το οποίο παρέχεται με επιλεγμένα Nokia handsets, ενώ είναι προεγκατεστημένο σε πολλά HTC handsets επίσης.
Επιπλέον, εάν η Google προσφέρει offline χάρτες, τότε δεν υπάρχει λόγος για την εταιρεία να μην προσθέσει την υπηρεσία Navigation σε αυτούς – κίνηση που θα κάνει τους κατασκευαστές GPS να… τρέμουν.
Σύμφωνα με το All About Phones, το νέο χαρακτηριστικό αναμένεται εντός τού καλοκαιριού.

Αυτό είναι το Nintendo Wii U


Θέλετε να δείτε φωτογραφίες από τη νέα κονσόλα της Nintendo σε όλο της το μεγαλείο; Φυσικά και θέλετε!


Φαίνεται πως ο developer του Unreal Engine 3, η Epic Games, θα στηρίξει τη νέα οικιακή κονσόλα της Nintendo, σύμφωνα με τα λεγόμενα του VP τηςEpic στο Develop, Mark Rein.
Το Develop σημειώνει πως: "Τον προηγούμενο μήνα ο Rein δήλωσε πως αμέσως μόλις η Nintendo κυκλοφορήσει μια συσκευή που θα μπορεί να ανταποκριθεί στη μηχανή μας, θα ανταποκριθούμε άμεσα!" – και η στιγμή έφτασε.
Η Unreal Engine 3 "κινεί" τα πλέον δημοφιλή shooters στο PS3 και στο Xbox360 και εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος κατά πόσο αυτό θα αποτελέσει την αρχή μιας εποχής hardcore gaming για τη νέα κονσόλα της Nintendo.
Εντούτοις, όλα αυτά αποτελούν εικασίες προς το παρόν. Σε κάθε περίπτωση, μέχρις ότου έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση πως η Epicστηρίζει το Wii U, απλά απολαύστε τις πρώτες φωτογραφίες του Wii U και του controller από την E3 2011 στο L.Α.





Wii U: Touchscreen control για TV-based gaming.

Wii U console: μοιάζει αρκετά με το Wii σε στυλ και μέγεθος.




Wii U baseball




=i