Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Τεχνικό πρόβλημα στους Kingston SSDNow V100

Η Kingston εντόπισε ένα τεχνικό πρόβλημα στη σειρά προϊόντων της, SSDNow V100, το οποίο αναφέρει πως μπορεί να διορθωθεί με ένα firmware update. Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας - συμβουλεύονται όσοι έχουν ένα τέτοιο δίσκο να τον αναβαθμίσουν πριν συναντήσουν και οι ίδιοι προβλήματα.

(Σημειώνεται πως το κείμενο που ακολουθεί προέρχεται από την ίδια την Kingston, και όχι από το www.hacker7tech.blogspot.com

Ανακαλύψαμε ένα τεχνικό πρόβλημα με τη σειρά SSDNow V100 το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργίες του δίσκου. Παρόλο που το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει παρατηρηθεί σε ένα μικρό ποσοστό μονάδων, η Kingston συνιστά όλοι οι δίσκοι V100 να αναβαθμιστούν με το καινούριο firmware ώστε να αποφευχθεί πιθανή βλάβη.
Η αναβάθμιση firmware για την επιδιόρθωση του τεχνικού προβλήματος είναι διαθέσιμη μέσω της Τεχνικής Υποστήριξης της Kingston. Όπως με τις περισσότερες αναβαθμίσεις firmware, συνιστούμε να κάνετε back up τα δεδομένα σας πριν προχωρήσετε.

Η ικανοποίηση των πελατών και η παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας είναι τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας της Kingston. Καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα ενημερωθούν για την ύπαρξη του firmware ώστε να έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν το δίσκο τους.
Μπορείτε να κατεβάσετε την αναβάθμιση του firmware από τη σελίδα:www.kingston.com/support/ssdnow/v100_firmware.asp

Οι καταναλωτές μπορύν επίσης να επικοινωνήσουν με την τεχνική υποστήριξη της Kingston στο +44 (0) 1932 738950

Οι κωδικοί προϊόντων που επηρεάζονται είναι οι:

SV100S2/64GZ, SV100S2D/64GZ, SV100S2N/64GZ
SV100S2/128GZ, SV100S2D/128GZ, SV100S2N/128GZ
SV100S2/256GZ, SV100S2N/256GZ, SV100S2N/256GZ


Να σημειωθεί πως κανένα άλλο προϊόν Kingston της σειράς SSDNow – με κωδικούς προϊόντων SNE, SNM, SS, SNV, SNVP και SVP – δεν επηρεάζεται από αυτό το πιθανό πρόβλημα.

Τα Windows 8 θα τρέχουν από USB flash drive

Όσο περνάνε οι μέρες, τόσο περισσότερες πληροφορίες αποκαλύπτονται για τα επερχόμενα Windows 8 της Microsoft. Τελευταία από αυτές; Το ότι «θα μπορούν να τρέξουν από USB flash drive»!

Το «να τρέχει το λειτουργικό σύστημα από `φλασάκι`» ήταν μέχρι πρόσφατα πλεονέκτημα των σύγχρονων διανομών του Linux, ενώ στα Windows χρειάζονταν κάποιες επεμβάσεις για να είναι κάτι τέτοιο δυνατό. Από ό,τι φαίνεται, με τα επερχόμενα Windows 8 η κατάσταση αλλάζει, αφού μια νέα δυνατότητα θα επιτρέπει ακριβώς αυτό.

Η λειτουργία, που αποκάλυψε το site winrumors, ονομάζεται Portable Workspace και προϋποθέτει πως ο χρήστης έχει πρόσβαση στα αρχεία της Enterprise Edition των Windows 8. Μέσω ενός ειδικού προγράμματος, του Portable Workspace Creator, μπορεί στη συνέχεια να «διαμορφώσει» ένα «φλασάκι» έτσι ώστε ο υπολογιστής να μπορεί να εκκινήσει τη λειτουργία του από αυτό, φορτώνοντας το περιβάλλον των Windows 8. Φυσικά, αυτό σημαίνει πως το «φλασάκι» θα πρέπει και να έχει αρκετό χώρο για να φιλοξενήσει μια εγκατάσταση των Windows 8 Enterprise Edition – σύμφωνα με το site, τουλάχιστον 16GBs ελεύθερου χώρου.

Mobile TV σε όλα τα iPhone από τη Vodafone


Μέσα από την υπηρεσία Mobile TV, η Vodafone φέρνει όλα τα τηλεοπτικά κανάλια «ζωντανά» στο iPhone.

Μια νέα υπηρεσία της Vodafone κάνει εντυπωσιακή είσοδο, επιτρέποντας σε όλους τους χρήστες iPhone να έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα των μεγαλύτερων τηλεοπτικών σταθμών, «ζωντανά» και 24 ώρες το 24ωρο. Πρόκειται για την Vodafone Mobile TV, που, τουλάχιστον αρχικά, αναλαμβάνει να «μεταφέρει» το τηλεοπτικό πρόγραμμα καναλιών όπως τα Mega, ANT1, Alpha, Star, Mad TV, ERT Sat αλλά και NovaSports 1, 2 & 3 απευθείας στην οθόνη του iPhone, χάρη στο γρήγορο 3G δίκτυο της Vodafone.

Η υπηρεσία ξεκίνησε δυναμικά την παρουσία της, με την αναμετάδοση ενός από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ντέμπυ, Barcelona – Real Madrid, στον τελικό του Ισπανικού κυπέλλου, ζωντανά, μέσα από το Novasports Mobile. Η πρόσβαση στο συγκεκριμένο κανάλι γίνεται με την αποστολή δωρεάν SMS με τη λέξη «NOVA» (χωρίς τα εισαγωγικά) στον αριθμό 1222, ενώ η πρόσβαση στα υπόλοιπα κανάλια με τον ίδιο τρόπο αλλά με τη λέξη «TV» (επίσης χωρίς εισαγωγικά).

Το δε κόστος της υπηρεσίας αποδεικνύεται αρκετά προσιτό: η Mobile TV χρεώνεται €1,845 την ημέρα ή €5,17 για πρόσβαση όλο το μήνα σε όλα τα κανάλια, ενώ η Novasports Mobile έχει μια μικρή διαφοροποίηση κόστους, με €2,46 για πρόσβαση όλη την εβδομάδα ή €6,15 το μήνα, και περιλαμβάνει μόνο τα κανάλια Novasports 1,2 και 3.