Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Η Samsung "ιντριγκάρει" με ένα νέο βίντεο


Η Samsung δημοσίευσε χτες ένα βίντεο μικρού μήκους, δίνοντας μια μικρή γεύση του επερχόμενου Galaxy Tab

Προκειμένου η Samsung να προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού, δημοσίευσε χτες ένα βίντεο 20 δευτερολέπτων, το οποίο αποκαλύπτει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του επερχόμενου tablet της, Galaxy Tab.
Το Galaxy Tab αποτελεί μία από τις πολλές συσκευές, οι οποίες στόχο έχουν να προκαλέσουν την "κυριαρχία" του iPad της Apple, στην ολοένα και ακμάζουσα αγορά των touch-screen tablets. Το βίντεο παρουσιάζει τοAndroid tablet της Samsung ως τη συσκευή που ξεπερνά τις δυνατότητεςπου προσφέρει το iPad -κάτι που ίσως θεωρείται απαραίτητο, προκειμένου η εταιρεία να τραβήξει την προσοχή μακριά από την Apple.

Το βίντεο ξεκινά δείχνοντας ένα touch-screen tablet και στη συνέχεια εμφανίζεται η ερώτηση "Needmore?". Αμέσως μετά μια σειρά χαρακτηριστικών αναγράφονται στην οθόνη, όπως "augmented reality", "video calling", "full Web browsing", Android 2.2 και οθόνη 7 ιντσών.
Λίγο πριν τελειώσει το βίντεο, ανακοινώνεται η ημερομηνία της επίσημης παρουσίασης του tablet -2 Σεπτεμβρίου- η οποία θα πραγματοποιηθεί στη φετινή έκθεση ηλεκτρονικών, IFA, στο Βερολίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με greeklish ή με υβριστικό περιεχόμενo που να επιτίθεται σε ένα η περισσότερα άτομα θα διαγράφεται αυτομάτως.