Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

H Sony ανακοινώνει δύο Android tablets

Δύο καινούρια tablets με Android 3.0 "Honeycomb" ρίχνει στην αγορά η ιαπωνική εταιρεία.

Θέλοντας να προκαταλάβει το καταναλωτικό κοινό, η Sony Ιαπωνίας έσπευσε να ανακοινώσει ότι εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη και κατασκευή δύο Android tablets, τα οποία φυσικά θα αργήσουν λίγο να παρουσιαστούν στα ράφια των καταστημάτων.

Πρόκειται για συσκευές που τρέχουν το λειτουργικό σύστημα Google Android 3.0 "Honeycomb" και τα οποία επιτρέπουν πρόσβαση στις ιδιαίτερες υπηρεσίες της Sony και συγκεκριμένα περιεχόμενο του δικτύου PlayStation Suite αλλά και το μουσικό περιεχόμενο της υπηρεσίας Qriocity.

Πιο συγκεκριμένα το μοντέλο S1 θα προορίζεται κυρίως για αναπαραγωγή multimedia για ψυχαγωγικό σκοπό, ενώ το μοντέλο S2 θα στρέφεται τόσο στην ψυχαγωγία όσο και στην επικοινωνία. Η Sony διευκρινίζει ότι οι συγκεκριμένες ονομασίες είναι κωδικές και τα τελικά προϊόντα θα έχουν διαφορετική επωνυμία.

Το S1 tablet θα έχει οθόνη 9,4 ιντσών, ενώ το S2 προτείνει μια πιο τολμηρή αναδιπλούμενη σχεδίαση, διαθέτοντας δύο οθόνες 5,5 ιντσών. Και οι δύο συσκευές θα είναι εφοδιασμένες με Wi-Fi n αλλά και σύνδεση 3G/4G.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με greeklish ή με υβριστικό περιεχόμενo που να επιτίθεται σε ένα η περισσότερα άτομα θα διαγράφεται αυτομάτως.