Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Mobile TV σε όλα τα iPhone από τη Vodafone


Μέσα από την υπηρεσία Mobile TV, η Vodafone φέρνει όλα τα τηλεοπτικά κανάλια «ζωντανά» στο iPhone.

Μια νέα υπηρεσία της Vodafone κάνει εντυπωσιακή είσοδο, επιτρέποντας σε όλους τους χρήστες iPhone να έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα των μεγαλύτερων τηλεοπτικών σταθμών, «ζωντανά» και 24 ώρες το 24ωρο. Πρόκειται για την Vodafone Mobile TV, που, τουλάχιστον αρχικά, αναλαμβάνει να «μεταφέρει» το τηλεοπτικό πρόγραμμα καναλιών όπως τα Mega, ANT1, Alpha, Star, Mad TV, ERT Sat αλλά και NovaSports 1, 2 & 3 απευθείας στην οθόνη του iPhone, χάρη στο γρήγορο 3G δίκτυο της Vodafone.

Η υπηρεσία ξεκίνησε δυναμικά την παρουσία της, με την αναμετάδοση ενός από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ντέμπυ, Barcelona – Real Madrid, στον τελικό του Ισπανικού κυπέλλου, ζωντανά, μέσα από το Novasports Mobile. Η πρόσβαση στο συγκεκριμένο κανάλι γίνεται με την αποστολή δωρεάν SMS με τη λέξη «NOVA» (χωρίς τα εισαγωγικά) στον αριθμό 1222, ενώ η πρόσβαση στα υπόλοιπα κανάλια με τον ίδιο τρόπο αλλά με τη λέξη «TV» (επίσης χωρίς εισαγωγικά).

Το δε κόστος της υπηρεσίας αποδεικνύεται αρκετά προσιτό: η Mobile TV χρεώνεται €1,845 την ημέρα ή €5,17 για πρόσβαση όλο το μήνα σε όλα τα κανάλια, ενώ η Novasports Mobile έχει μια μικρή διαφοροποίηση κόστους, με €2,46 για πρόσβαση όλη την εβδομάδα ή €6,15 το μήνα, και περιλαμβάνει μόνο τα κανάλια Novasports 1,2 και 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με greeklish ή με υβριστικό περιεχόμενo που να επιτίθεται σε ένα η περισσότερα άτομα θα διαγράφεται αυτομάτως.