Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Περισσότερες καθυστερήσεις για το PlayStation Network

Μπορεί να έχει περάσει ήδη περίπου μια εβδομάδα που το PlayStation Network είναι «down», για λόγους ασφαλείας και συντήρησης, αλλά η αναμονή μάλλον θα συνεχίσει για αρκετό καιρό ακόμη σύμφωνα με νέα ενημέρωση από τη Sony.

Όποιος αισιοδοξούσε πως «η ταλαιπωρία τελειώνει» και πως, «τώρα που γνωρίζουμε τι έγινε» χάρη στις επίσημες αποκαλύψεις της Sony, ήταν θέμα ωρών μέχρι να «ξανανέβει» το PlayStation Network, μέσω του οποίου θα μπορούσε να ξαναχαρεί τα multiplayer παιχνίδια του, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει: σύμφωνα με τελευταίο update στο επίσημο PlayStation Blog της Sony, το δίκτυο της θα παραμείνει ανενεργό για τουλάχιστον άλλη μια εβδομάδα!

Η εταιρεία αισιοδοξεί πως μέσα σε μια εβδομάδα (η μέτρηση αρχίζει «από χθες», σύμφωνα με την ίδια την επίσημη ανακοίνωση) θα έχει σε λειτουργική κατάσταση ορισμένα, μονάχα, τμήματα των υπηρεσιών της, και δεν φαίνεται να γνωρίζει το πότε τα πάντα θα επιστρέψουν στο κανονικό. Καλό είναι, λοιπόν, οι πλέον αισιόδοξοι να αρχίσουν να… «προσγειώνουν» τις αρχικές τους εκτιμήσεις.

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε πως δεν είναι και απλή υπόθεση η επανεκτίμηση κάθε τμήματος που σχετίζεται με ένα online δίκτυο και την πρόσβαση σε αυτό, ειδικά αφού, κατόπιν της παράνομης πρόσβασης από hackers σε αυτό, η Sony ανακοίνωσε πως «το ξαναφτιάχνει από την αρχή» (δίχως να δώσει αναλυτικές λεπτομέρειες για το «τι σημαίνει αυτό»). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με greeklish ή με υβριστικό περιεχόμενo που να επιτίθεται σε ένα η περισσότερα άτομα θα διαγράφεται αυτομάτως.