Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ασύρματη κάρτα γραφικών GTX460


H KFA2 NVIDIA GeForce GTX 460 WHDI είναι η πρώτη κάρτα γραφικών που μεταδίδει το σήμα εικόνας με ασύρματο τρόπο.
Η KFA2 είναι μια άγνωστη εταιρεία στη χώρα μας, καθώς είναι θυγατρική της εξίσου άγνωστης Galaxy. Το τελευταίο της δημιούργημα ξεφεύγει από την πεπατημένη, καθώς πρόκειται για μια mainstream κάρτα γραφικών που βασίζεται στο GPU Nvidia GeForce GTX460, πλαισιώνεται από 1GB μνήμης και χρησιμοποιεί τεχνολογία wireless για την αναμετάδοση του σήματος εικόνας χωρίς καλώδια.
Η κάρτα, διαθέτει τυπικές θύρες DVI και HDMI, αλλά προσθέτει πέντε ομοαξονικές υποδοχές, στις οποίες συνδέονται ισάριθμες κεραίες. Με τη βοήθειά τους, το σήμα ταξιδεύει σε μια συχνότητα 5GHz, με εμβέλεια μέχρι τα 30 μέτρα, μεταφέροντας εικόνα μέγιστης ανάλυσης 1080p στα 60Hz, σε monitor, τηλεόραση ή projector. Στο άλλο άκρο, πριν την οθόνη πρέπει να παρεμβάλλουμε τον ειδικό δέκτη που συνοδεύει την κάρτα.
Η ασύρματη τεχνολογία που χρησιμοποιείται είναι η Wireless Home Digital Interface της εταιρείας ΑΜΙΜΟΝ και με τη βοήθειά της, μπορείτε να στείλετε το σήμα εικόνας και σε άλλα δωμάτια μέσα από τοίχους. Δεν ξέρουμε πότε και εάν η KFA2 NVIDIA GeForce GTX 460 WHDI θα έρθει στη χώρα μας, αλλά σύντομα θα αρχίσει η διάθεσή της σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη, οπότε μπορείτε να την προμηθευτείτε online.


1 σχόλιο:

Σχόλια με greeklish ή με υβριστικό περιεχόμενo που να επιτίθεται σε ένα η περισσότερα άτομα θα διαγράφεται αυτομάτως.