Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Έρχεται Galaxy Player από τη Samsung


Μετά το Galaxy S και το Galaxy Tab, η Samsung ετοιμάζει και νέο μέλος της σειράς των «Galaxy» που, όλως περιέργως, θα είναι… φορητός multimedia player!

Μια νέα συσκευή που εντάσσεται στην «οικογένεια» των «Galaxy» φημολογείται πως έχει έτοιμη η Samsung, την οποία θα αποκαλύψει λίαν συντόμως, στην CES που θα λάβει χώρα στο Las Vegas. Δεν πρόκειται, όμως, για ένα νέο smartphone ή tablet, όπως λογικά θα έπρεπε να περιμένουμε, αλλά για την… «απάντηση» της στο iPod της Apple!

Το Galaxy Player, όπως λέγεται πως θα είναι το όνομα της συσκευής, θα είναι στην ουσία ένα Galaxy S χωρίς τις τηλεφωνικές του δυνατότητες – αλλά, κατά τα άλλα, με σχεδόν πανομοιότυπο hardware. Και αυτό θα διαθέτει οθόνη αφής AMOLED ανάλυσης 800x480 και επεξεργαστή Hummingbird ARM Cortex A8 στο 1GHz. Και αφού –λέγεται πως- θα διαθέτει και «διπλή» κάμερα (με εμπρόσθια VGA), κάτι που χρησιμεύει κυρίως για video conferencing, έχουν ήδη αρχίσει οι φήμες πως ίσως δεν διαθέτει μόνο δυνατότητα πρόσβασης μέσω WiFi αλλά και 3G, επιτρέποντας στους κατόχους του να επικοινωνούν μέσω VoIP εφαρμογών (π.χ. Skype) όπου και αν βρίσκονται.

Από την άλλη, βέβαια, κάτι τέτοιο μάλλον θα ήταν… ας πούμε «κομματάκι περίεργο», αφού αν, ως συσκευή, διέθετε ήδη το απαραίτητο hardware «για επικοινωνία μέσω 3G», δεν θα υπήρχε και λόγος «να μην είναι τηλέφωνο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με greeklish ή με υβριστικό περιεχόμενo που να επιτίθεται σε ένα η περισσότερα άτομα θα διαγράφεται αυτομάτως.