Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Project Titan: Έρχεται το «Gmail» του Facebook;

Τη Δευτέρα το Facebook οργανώνει ένα «ειδικό συμβάν» στο οποίο έχει καλέσει αρκετά άτομα από το χώρο της τεχνολογίας, δίχως να έχει αναφέρει με-τι-ακριβώς-θα-σχετίζεται. Οι φήμες, πάντως, λένε πως σε αυτό θα αποκαλύψει την πιο «social» δική του «απάντηση» στο Gmail της Google.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το site TechCrunch, μια «ειδική εκδήλωση» που θα ολοκληρωθεί αυτή τη Δευτέρα από το Facebook, κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει τα αποκαλυπτήρια για την «απάντηση» του μεγάλου κοινωνικού site στην web λύση διαχείρισης eMail της Google, το πασίγνωστο Google Mail – ή, εν συντομία, «Gmail».

Στις προσκλήσεις που έχουν αποσταλεί από το Facebook αφήνεται να εννοηθεί πως η εκδήλωση θα έχει «κάτι να κάνει με το Inbox», και μπορεί «Inbox» να είναι το όνομα για… πολλά πράγματα, συνηθίζεται όμως να χρησιμοποιείται ως χαρακτηρισμός για «τον εικονικό χώρο στον οποίο `πέφτουν` τα εισερχόμενα eMails».

Αν και αρχικά φαίνεται μάλλον δύσκολο να σκεφτεί κανείς πώς θα μπορούσε το Facebook να «αναβαθμίσει» τη διαδικασία ανταλλαγής eMail, αρκεί να σκεφτούμε πως αντίστοιχη στάση είχαμε και πριν εμφανιστεί το Gmail, τότε που θεωρούσαμε το Hotmail της Google «την καλύτερη online λύση διαχείρισης email».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με greeklish ή με υβριστικό περιεχόμενo που να επιτίθεται σε ένα η περισσότερα άτομα θα διαγράφεται αυτομάτως.