Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Microsoft: Ενσωμάτωση του Facebook chat στον Messenger


Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πρόκειται να διαθέσει μια νέα αναβάθμιση, η οποία θα επιτρέψει την ενσωμάτωση του Facebook chat στον δημοφιλή της Messenger

Η Microsoft ανακοίνωσε τη διάθεση ενός update για το Windows Live Essentials 2011 Beta, το οποίο θα προσφέρει αναβαθμίσεις, όπως εισαγωγή του Facebook chat στον Messengerσυνομιλία μέσω βίντεο,αναγνώριση προσώπων και ενσωμάτωση με το Office.
Η εταιρεία δηλώνει ότι περισσότεροι από 3 εκατομμύρια χρήστεςδοκίμασαν την beta έκδοση του νέου επερχόμενου Messenger και οι πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν συνέβαλαν στο να διαμορφωθείανάλογα το software, το οποίο φέρει το όνομα Wave 4 Beta.
Ίσως το σημαντικότερο χαρακτηριστικό να αποτελεί η ενσωμάτωση τουFacebook chat στον Messenger, με τη σύζευξη μεταξύ των χρηστών τουsite κοινωνικής δικτύωσης και των online εφαρμογών της Microsoft. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, "Πολλοί ήσασταν εσείς που μας ζητούσατε το Facebook chat και επιτέλους το κάναμε πραγματικότητα. Με την ενσωμάτωσή του στον Messenger θα έχετε τη δυνατότητα να μιλάτε πλέον με όλους τους φίλους σας, μέσω μίας και μοναδικής εφαρμογής".
Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:
Ταχύτερος Messenger: έχει βελτιωθεί κατά πολύ ο χρόνος που απαιτείται για να κάνετε sign-inανανέωση των επαφών σας αλλά και των social feeds.
Καλύτερη ποιότητα στο video chat: το Messenger video chat θα χρησιμοποιεί πλέον 30% λιγότερες πηγές από την CPU, ορίζοντας περισσότερες εργασίες στην GPU.
Πιο αποδοτική αναγνώριση προσώπων: η αναγνώριση προσώπων στοPhoto Gallery έχει βελτιωθεί σημαντικά και ανταποκρίνεται ταχύτερα.
Καλύτερος χειρισμός του Gmail: το Mail διαχειρίζεται πλέον αυτόματατους spam και trash φακέλους. 

2 σχόλια:

Σχόλια με greeklish ή με υβριστικό περιεχόμενo που να επιτίθεται σε ένα η περισσότερα άτομα θα διαγράφεται αυτομάτως.