Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Κινητά made by Microsoft


H εταιρεία ανακοίνωσε τη διάθεση δύο νέων κινητών τηλεφώνων, επίκεντρο των οποίων θα αποτελούν τα sites κοινωνικής δικτύωσης
Με την ελπίδα να δελεάσει το κοινό των Facebook και Twitter, η Microsoft ανακοίνωσε τη διάθεση δύο νέων κινητών τηλεφώνων, η ονομασία θα είναι Kin. Με το hardware να έχει κατασκευαστεί από την Sharp, τα Kin αναμένεται να κυκλοφορήσουν σε δύο μοντέλα: τα Kin One και Kin Two.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Microsoft, οι νέες συσκευές πρόκειται να κυκλοφορήσουν τον επόμενο μήνα στις ΗΠΑ, ενώ στην Ευρώπη αναμένεται να διατεθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο, αποκλειστικά από τη Vodafone.


Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Microsoft, οι συσκευές φέρουν την ετικέτα "smartphones", ενώ είναι σχεδιασμένες για τους φανατικούς των sites κοινωνικής δικτύωσης αλλά και για όσους θέλουν να βλέπουν συνεχώς βίντεο.



Και οι δύο εκδόσεις των τηλεφώνων θα έρχονται με συρόμενο πληκτρολόγιο, το οποίο στο Kin Two είναι φαρδύτερο. Επίσης, θα έχει μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο, κάμερα ανάλυσης 8Mpixels, ενώ θα έχει τη δυνατότητα καταγραφής βίντεο υψηλής ανάλυσης. Από την άλλη, το Kin One θα συνοδεύεται από κάμερα 5Mpixels.


Επιπλέον, η Microsoft έχει προσθέσει ποικίλα χαρακτηριστικά σχεδιασμένα ειδικά για την απλούστερη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα του Facebook, Twitter και MySpace. Επίσης, για την εύκολη οργάνωση των φωτογραφιών, μηνυμάτων και δεδομένων, η εταιρεία έχει σχεδιάσει το Kin Studio, το οποίο χαρακτηρίζει ως ένα "εξατομικευμένο ψηφιακό ημερολόγιο".
Πληροφορίες σχετικά με το κόστος των νέων κινητών τηλεφώνων της Microsoft δεν έχουν κοινοποιηθεί ακόμα.
hack7


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με greeklish ή με υβριστικό περιεχόμενo που να επιτίθεται σε ένα η περισσότερα άτομα θα διαγράφεται αυτομάτως.